شیرینی ملکه بادام یکی از شیرینی های بسیار مجلسی و شیک می باشد که می توانید در لیست شیرینی های نوروزی خود قرار دهید و یا برای شب نشینی و مهمانی تهیه کنید اگر از کره به جای روغن استفاده کنید طعمش بهتر می شود اما توجه داشته باشید شیرینی ها که با کره تهیه می شوند ماندگاری کمتری دارند و بهتر است در ظرف دربسته در یخچال نگهداری شود. برای تهیه شیرینی ملکه بادام باید کمی دقت و صبر داشته باشید چون خمیر این شیرینی نرم حساس می باشد در واقع شیرینی ملکه بادام یک لایه خمیر است که روی آن با آجیل پوشیده شده است از همین رو به شیرینی آجیلی نیز معروف است. برای کیفیت شیرینی مخصوصا اینطور شیرینی ها باید دقیقا مواد وزن شود پس بهتر است یک ترازو دیجیتال تهیه کنید. امروز شیرینی ملکه بادام را به شما آموزش خواهیم داد با ما همره باشید.


مواد لازم برای تهیه شیرینی ملکه بادام


آرد ۳۷۵ گرم
پودر شکر ۱۲۵ گرم
روغن جامد یا کره ۱۷۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
هل ۱/۲ ق چای خوری
خامه صبحانه ۵۰ گرم
بیکینگ پودر ۱/۲ ق چای خوری
مواد لازم برای رویه شیرینی ملکه بادام
عسل ۲۰۰ گرم
خلال بادام ۲۰۰ گرم
کره ۷۵ گرم
خامه ۵۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
زعفران دم کرده غلیظ ۲ ق غذا خوری



مرحله اول : تهیه خمیر شیرینی ملکه بادام
شکر را کمی آسیاب کنید تا ریزتر شود سپس با همراه روغن یا کره با همزن برقی خوب هم بزنید تا حجیم و سفید رنگ شود سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و با افزودن هر کدام ۱ دقیقه خوب بزنید و به همراه دانه آخر تخم مرغ هل اضافه کنید و بعد خامه را افزوده و مجدد ۱ دقیقه دیگر هم بزنید در انتها آرد و بیکینگ پودر را که از قبل مخلوط و الک کردیم را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

مرحله دوم : پخت شیرینی ملکه بادام
یک سینی ۳۰*۴۰ را کاغذ روغنی انداخته و خمیر شیرینی را داخل آن بریزید و دوبار به سطح بکوبید تا هم تراز شود و هم هوای آن خارج شود سپس درون فر که از قبل گرم کردید قرار دهید و دما را روی ۱۷۰ درجه تنظیم کنید و بمدت ۲۰ الی ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا اطراف خمیر طلایی شد آن را بیرون بیاورید.

مرحله سوم : تهیه مواد رویه
تا وقتی خمیر در فر است باید مواد رویه شیرینی را حاضر کنید. تمام مواد رویه را داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید به مدت ۵ دقیقه بگذارید تا بجوشد سپس از روی حرارت بردارید.

مرحله چهارم : تهیه شیرینی ملکه بادام
خمیر را از فر بیرون بیاورید و تمام مواد رویه را روی آن به طور یکدست پخش کنید سپس مجدد برای ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی طلایی شود.

مرحله آخر
وقتی رویه شیرینی کاملا طلایی شد آن را از فر خارج کنید و پس سرد شدن کامل آن را برش بزنید و با پودر پسته تزئین کنید. نوش جان

طرز تهیه تیرامیسو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه میرزا قاسمی اصیل گیلانی حوشمزه و مقوی

طرز تهیه پنکیک خانگی ساده فوری و خوشمزه

شیرینی ,ملکه ,تهیه ,بادام ,مواد ,فر ,شیرینی ملکه ,ملکه بادام ,کنید و ,قرار دهید ,تهیه شیرینی

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

گروه برق فنی و حرفه ای و کاردانش آموزش و پرورش اشنویه ایران مبل گروه چشم انداز نو | خدمات شبکه | پشتیبانی شبکه گالری آریستا خرید پکیج دیواری و دستگاه تصفیه آب در شیراز در این سایت قصد ارائه آموزش در مورد ویندوز 7 را داریم سایه سازان مهر گستر پایگاه خبری آبادان فروشگاه اینترنتی ساتو الکترونیک سازنده انواع لیبل زن صنعتی نیمه اتوماتیک